E-Connection organiseert in samenwerking met Zeeuwind op 11 september 2021 een open dag bij Windpark Binnenhaven. Dan vertellen we ook over de plannen om te kunnen participeren in het windpark.

             

Tijdens de open dag kunt u een wandelroute volgen met informatie over windenergie en de bouw van het windpark. Voor kinderen ligt er een speurtocht klaar en is er een springkussen. Daarnaast vertellen we ook over de mogelijkheid om in de toekomst te kunnen participeren in Windpark Binnenhaven. Deze participatie is met name bedoeld voor bewoners van de gemeenten Veere, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland en eigenaren van vakantiewoningen op nabijgelegen recreatieparken.

Interesse? Meldt u nu aan

Om de Open Dag goed voor te bereiden, horen we graag of u komt. In verband met de coronaregels moet iedereen zich vooraf aanmelden en werken we met tijdsloten. We kunnen maar een beperkt aantal mensen toelaten tot het terrein. Dus wees er snel bij, want vol is vol. Hier vindt u meer informatie over het programma en kunt u zich aanmelden.

Locatie en tijd: Windpark Binnenhaven is gelegen op werkeiland Neeltje Jans aan de Faelweg 2 (Vrouwenpolder). De activiteiten vinden plaats tussen 11.00 en 15.30 uur.

Windpark Binnenhaven is onderdeel van ons project: Optimalisatie Windparken Oosterscheldekering, waarvoor nu de bouw van windturbines in volle gang is op de werkeilanden Neeltje Jans en de Roggenplaat. Er komen acht nieuwe windmolens bij en vijf worden er vervangen. In een later stadium zullen ook de windmolens aan de Jacobahaven vernieuwd worden.

Let op: het kan zijn dat i.v.m. de ontwikkelingen rondom Covid-19 of weersomstandigheden de open dag last minute wordt geannuleerd. Kijk dus op de dag zelf op deze pagina of de open dag doorgaat.

Informatie route en wegwerkzaamheden

Voor wie met de auto komt: volg de N57 richting Neeltje Jans. Neem de afslag richting Informatiepunt Oosterschelde. Sla op het einde van de afslag rechtsaf en vervolgens rechtsaf de Faelweg op. Volg de Faelweg tot het viaduct om te kunnen parkeren.

Let op! Er vinden wegwerkzaamheden plaats op de A58 van Bergen en Zoom richting Vlissingen. Tussen Rilland en Yerseke levert dan 10 tot 30 minuten vertraging op.