Dit jaar bestaat de kustmarathon Zeeland 20 jaar. De afgelopen maanden vonden al diverse feestelijke activiteiten plaats om dit jubileum te vieren: van een fakkeltocht tot estafette marathon! Hoofdsponsor Windparken Oosterscheldekering feliciteert de kustmarathon met dit jubileum!

Kustmarathonweekend
We verheugen ons op het Marathonweekend dat dit jaar plaatsvindt op 6, 7 en 8 oktober. Met op 6 oktober de Ladiesrun en de Light kustrun. Naast de Kustmarathon Zeeland ook een MTB toertocht en de Minimarathon voor de kids. En voor de wandelaars onder ons is er nog de wandelmarathon op zondag 8 oktober.

Het is ieder jaar al een groot feest maar het zal dit jaar extra feestelijk zijn. Kijk voor het volledig programma op de website van de Kustmarathon.

MARATHON EXPO | vanaf september 2023
20 jaar Kustmarathon Zeeland. 20 heroïsche finishers. 20 jaar weer en wind. 20 jaar plezier in organiseren. 20 jaar duizenden deelnemers die een heldendaad verricht hebben. Kortom 20 jaar genieten. Aanleiding genoeg voor een expositie.

In Polderhuis Westkapelle is vijf maanden lang een expositie te zien over 20 jaar Kustmarathon Zeeland.

MARATHON EXPO
Start 16 september 2023
Eind 17 maart 2024
Locatie Polderhuis Westkapelle, Zuidstraat 154
Toegang Gratis toegang

 

Windparken Oosterscheldekering is trots om hoofdsponsor te mogen zijn van dit bijzondere en goed georganiseerde evenement.

Kustmarathon andersom 2023